01 januari 2007

Gelukkig Nieuwjaar!!!

Hierbij wil ik graag alle lezers van deze blog een goed en gezond 2007 toewensen!

Een weekje Frankrijk...

We hadden besloten om tussen Kerst en Oud en Nieuw eens naar ons plekje in Frankrijk te gaan. Dat zou voor de eerste keer in de winter zijn. En dat hebben we geweten! Eerste Kerstdag vertrokken we met veel mist, die er dagen zou blijven hangen. De temperatuur was inmiddels onder nul gedaald, wat wel mooie winterse (witte) landschappen opleverden (rijp).



We hadden deze vakantie niet veel gepland omdat we niet wisten of dat we wel konden werken in het huis want het huis is nog steeds niet winddicht, en dus onverwarmd. Deze korte vakantie was ook bedoeld om even eruit te zijn, dus ook al zouden we niet veel doen, we waren er even uit. Aangezien het huis nog (lang) nog niet bewoonbaar is, en de caravan geen douche heeft, verbleven we in een hotel.

Ondanks de kou (-4 graden overdag) hebben we toch nog iets kunnen doen aan het huis, namelijk de zoldervloer boven de badkamer en de kleine slaapkamer (leggen van 18mm spaanplaten). Daarnaast hebben we zwaluwstaartplaten voor de badkamervloer uit Nederland meegenomen. Die kan dan de volgende keer (maart/april) afgemaakt worden.





De overige tijd hebben we vooral rustig aan gedaan, en allerlei doe-het-zelf winkels in de omgeving bezocht (en natuurlijk weer een hoop catalogussen meegenomen). We hebben vooral gekeken naar tegels (begane grond en badkamer).

Daarnaast hebben we natuurlijk diverse restaurants bezocht, waar we ons lekker culinair hebben laten verwennen. Een franse traditie zullen we maar zeggen!

Kerst in Autun